• Alleen paard
  • Graanvrij recept
  • Aanbevolen door dierenartsen voor voedselintoleranties
  • Voor gevoelige honden

Meat Snack Schwarzwald

De beloning voor gevoelige honden

Zacht gedroogd paardenvlees uit Duitsland - trakteer uw trouwe viervoeter op een extra portie vlees. Het graanvrije recept met glutenvrije aardappelen is ideaal voor gevoelige en veeleisende honden en wordt ook aanbevolen door dierenartsen voor honden met voerintoleranties. De snacks zijn makkelijk te verdelen en daarom ook de perfecte traktatie voor training of gewoon als beloning tussendoor. De snacks worden geproduceerd zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen en de zak heeft een praktische sluiting voor langdurige frisheid. Duurzaam, verantwoord handelen en de beste kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend, daarom komt het vlees voor onze vleessnacks van duurzame kwekerijen, heeft het de kortst mogelijke transportroutes en wordt het voorzichtig verwerkt.


Hier kunt u Happy Dog kopen


75 g

4,49 €*

*Adviesprijs voor consumenten in Nederland, incl. 21% BTW

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Samenstelling
Paardenvlees (60%), plantaardige bijproducten (aardappelvlokken, appelvezel), mineralen.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 23.7%, ruw vet 11.3%, ruwe celstof 1.6%, ruwe as 8.9%, vocht 14.5%
Additieven
Voedingstabel

Hoe voer ik op een juiste wijze?Expert:

Andrea Göbel

Dierenarts bij het Happy Dog Servicecenter

Wat zegt de expert
Happy Dog Meat Snacks zijn ideaal voor het trainen van uw hond. Beloon uw hond met een snack wanneer hij iets goed heeft gedaan.

Onze Service:

Happy Dog Service Center
Montana

Met hartig paardenvlees en fijne aardappel ideaal voor fijnproevers, gevoelige honden en honden met voedingsmiddelenintoleranties.

Montana

Met de receptuur zonder granen laat u uw hond echt genieten. Dankzij de exclusieve samenstelling uit hartig paardenvlees en aardappel is het Premium totaalvoer optimaal geschikt bij voedingsmiddelenintoleranties - aanbevolen door dierenartsen.

Produkctdetails
Mini Montana

Met lekker paardenvlees en fijne aardappel ideaal voor fijnproevers, gevoelige honden en honden met voedingsmiddelenintoleranties.

Mini Montana

De receptuur zonder granen of gluten is niet enkel een absolute smaakbelevenis voor uw hond. Dankzij de exclusieve samenstelling uit paardenvlees en aardappel is het Premium totaalvoer optimaal geschikt bij voedingsmiddelenintoleranties - aanbevolen door dierenartsen.

Produkctdetails
Meat Snack Nordseeküste

De graanvrije snack met zacht gedroogd eendenvlees als beloning. Ideaal voor gevoelige honden, in een praktische zak met een sluiting.

Meat Snack Nordseeküste

De graanvrije snack met zacht gedroogd eendenvlees, ideaal voor gevoelige en veeleisende fijnproevers in alle soorten en maten, aanbevolen door dierenartsen voor honden met voerintoleranties.

Produkctdetails
Meat Snack Lüneburger Heide

Een licht verteerbare snack met als beloning zacht gedroogde lam. Ideaal voor spijsverteringsgevoelige honden, in een praktische zak met een hersluitbare sluiting.

Meat Snack Lüneburger Heide

De licht verteerbare snack met zacht gedroogd lamsvlees, ideaal voor spijsverteringsgevoelige en veeleisende fijnproevers in alle soorten en maten, graanvrij en met een extra portie vlees.

Produkctdetails

Happy Dog Meat Snack Schwarzwald

Heerlijke snacks als beloning

Is uw hond een beetje fijnproever? Bent u op zoek naar graanvrije hondensnoepjes met een extra portie vlees? Happy Dog Meat Schwarzwald is de ideale snack voor uw gevoelige en veeleisende hond en wordt ook aanbevolen door dierenartsen voor honden met voerintoleranties. De hartige snack met zacht gedroogd paardenvlees is een heerlijke traktatie voor volwassen honden van alle soorten en maten en is een perfecte aanvulling op droog of nat voer van Happy Dog. De praktische sluiting zorgt voor langdurige frisheid. De snacks zijn gemakkelijk te verdelen en daarom bijzonder geschikt bij het trainen met uw hond. Beloon je trouwe viervoeter wanneer hij iets goed heeft gedaan of zijn gedrag bijzonder positieve aandacht heeft gekregen.