• Alleen eend
  • Graanvrij recept
  • Dierenarts aanbevolen voor voedselintoleranties
  • Voor gevoelige honden

Meat Snack Nordseeküste

De beloning voor gevoelige honden

Zacht gedroogd eendenvlees uit Duitsland - beloon je trouwe viervoeter met een extra portie vlees. Het graanvrije recept met glutenvrije aardappelen is ideaal voor gevoelige en veeleisende honden van elke omvang en wordt aanbevolen door dierenartsen bij voedselintoleranties. De snacks zijn gemakkelijk te delen en daarom ideaal voor training of gewoon als beloning tussendoor. De snacks worden geproduceerd zonder toevoeging van suiker en conserveringsmiddelen en de zak heeft een praktische sluiting voor langdurige frisheid. Duurzaam, verantwoord handelen en de beste kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend, daarom komt het vlees voor onze vleessnacks van duurzame kwekerijen, heeft het de kortst mogelijke transportroutes en wordt het voorzichtig verwerkt.


Hier kunt u Happy Dog kopen


75 g

4,49 €*

*Adviesprijs voor consumenten in Nederland, incl. 21% BTW

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Samenstelling
Eendenvlees (60%), plantaardige bijproducten (aardappelvlokken, appelvezel), mineralen.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 24.4%, ruw vet 9.5%, ruwe celstof 1.3%, ruwe as 6.9%, vocht 13.9%
Additieven
Voedingstabel

Hoe voer ik op een juiste wijze?Expert:

Andrea Göbel

Dierenarts bij het Happy Dog Servicecenter

Wat zegt de expert
Happy Dog Meat Snacks zijn ideaal voor het trainen van uw hond. Beloon uw hond met een snack wanneer hij iets goed heeft gedaan.

Onze Service:

Happy Dog Service Center
France

Met smakelijke eend en aardappelen is het ideaal voor fijnproevers, gevoelige buikjes en honden met voedselintoleranties.

France

Het uitgebalanceerde recept biedt je trouwe viervoeter alles wat hij nodig heeft. Het graanvrije recept maakt Sensible France perfect, zelfs voor gevoelige honden of honden met voedselintoleranties

Produkctdetails
Mini France

Met smakelijke eend aardappelen is het ideaal voor kleine fijnproevers, gevoelige buikjes en honden met voedselintoleranties.

Mini France

De exclusieve compositie biedt je trouwe viervoeter alles wat hij nodig heeft. Het graanvrije recept maakt Mini France perfect voor gevoelige buikjes. Dierenartsen bevelen het zelfs aan voor honden met voedselintoleranties.

Produkctdetails
Meat Snack Allgäu

Het hartige tussendoortje met zacht gedroogd rundvlees als beloning. Ideaal voor gevoelige honden, in een praktische zak met een sluiting.

Meat Snack Allgäu

De bijzonder smakelijke snack met zacht gedroogd rundvlees, ideaal voor gevoelige en veeleisende fijnproevers in alle soorten en maten, graanvrij en met een extra portie vlees.

Produkctdetails
Meat Snack Lüneburger Heide

Een licht verteerbare snack met als beloning zacht gedroogde lam. Ideaal voor spijsverteringsgevoelige honden, in een praktische zak met een hersluitbare sluiting.

Meat Snack Lüneburger Heide

De licht verteerbare snack met zacht gedroogd lamsvlees, ideaal voor spijsverteringsgevoelige en veeleisende fijnproevers in alle soorten en maten, graanvrij en met een extra portie vlees.

Produkctdetails

Happy Dog Meat Snack Nordseeküste

Heerlijke snacks als beloning

Is uw hond een beetje fijnproever? Bent u op zoek naar graanvrije hondensnoepjes met een extra portie vlees ? Happy Dog Meat Snack Nordseeküste is de ideale snack voor uw gevoelige en veeleisende hond en wordt ook aanbevolen door dierenartsen voor honden met voerintoleranties. De hartige snack met zacht gedroogd eendenvlees is een heerlijke traktatie voor volwassen honden van alle soorten en maten en is een perfecte aanvulling op droog of nat voer van Happy Dog. De praktische sluiting zorgt voor langdurige frisheid. De snacks zijn gemakkelijk te verdelen en daarom bijzonder geschikt bij het trainen met uw hond. Beloon je trouwe viervoeter wanneer hij iets goed heeft gedaan of zijn gedrag bijzonder positieve aandacht heeft gekregen.