• Alleen lam
  • Recept zonder granen
  • Licht verteerbaar
  • Voor gevoelige honden

Meat Snack
Lüneburger Heide

De beloning voor gevoelige honden

Zacht gedroogd lamsvlees uit Duitsland - beloon je trouwe viervoeter met een extra portie vlees. Deze goede en licht verteerbare snack met glutenvrije aardappel is ideaal voor spijsverteringsgevoelige en veeleisende honden van elke omvang. De snacks zijn gemakkelijk te delen en daarom ideaal voor training of gewoon als beloning tussendoor. De snacks worden geproduceerd zonder toevoeging van suiker en conserveringsmiddelen en de zak heeft een praktische sluiting voor langdurige frisheid. Duurzaam, verantwoord handelen en de beste kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend, daarom komt het vlees voor onze vleessnacks uit duurzame kwekerijen, heeft het de kortst mogelijke transportroutes en wordt het voorzichtig verwerkt.


Hier kunt u Happy Dog kopen


75 g

4,49 €*

*Adviesprijs voor consumenten in Nederland, incl. 21% BTW

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Samenstelling
Lamsvlees (60%), plantaardige bijproducten (aardappelvlokken, appelvezel), mineralen.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 26.4%, ruw vet 17.8%, ruwe celstof 1.6%, ruwe as 4.5%, vocht 14.4%
Additieven
Voedingstabel

Hoe voer ik op een juiste wijze?Expert:

Andrea Göbel

Dierenarts bij het Happy Dog Servicecenter

Wat zegt de expert
Happy Dog Meat Snacks zijn ideaal voor het trainen van uw hond. Beloon uw hond met een snack wanneer hij iets goed heeft gedaan.

Onze Service:

Happy Dog Service Center
Canada

Met geselecteerde eiwitten van zalm, konijn en lam. Zonder granen - met glutenvrije aardappel. Voor actieve, gevoelige honden.

Canada

Het bijzonder smakelijke super-premium totaalvoer Happy Dog Canada is ideaal voor alle veeleisende fijnproevers die het heel speciale zoeken of zeer kieskeurig zijn. Het is ook zeer geschikt voor actieve, gevoelige honden van middelgrote en grote rassen en gevoelige jonge honden vanaf 6 maanden.

Produkctdetails
Mini Canada

Complete voeding met extreem kleine kroketten voor actieve fijnproevers van kleine rassen. Zonder granen, met lam, zalm en konijn. Ook geschikt voor jonge honden vanaf 8 maanden.

Mini Canada

Uitzonderlijk lekker en zeer zacht. Voor alle gevoelige mini-honden, die bijzonder actief zijn. Mini Canada is ook geschikt voor jonge honden van kleine rassen van 8 maanden. De multi-eiwit formule met glutenvrije aardappel zorgt voor een evenwichtige voeding.

Produkctdetails
Meat Snack Schwarzwald

De graanvrije snack met zacht gedroogd paardenvlees als beloning. Ideaal voor gevoelige honden, in een zak met praktische sluiting.

Meat Snack Schwarzwald

De graanvrije snack met zacht gedroogd paardenvlees, ideaal voor gevoelige en veeleisende fijnproevers van elke omvang, aanbevolen door dierenartsen voor honden met voerintoleranties.

Produkctdetails
Meat Snack Allgäu

Het hartige tussendoortje met zacht gedroogd rundvlees als beloning. Ideaal voor gevoelige honden, in een praktische zak met een sluiting.

Meat Snack Allgäu

De bijzonder smakelijke snack met zacht gedroogd rundvlees, ideaal voor gevoelige en veeleisende fijnproevers in alle soorten en maten, graanvrij en met een extra portie vlees.

Produkctdetails

Happy Dog Meat Snack Lüneburger Heide

Heerlijke snacks als beloning

Is uw hond een beetje fijnproever? Bent u op zoek naar graanvrije hondensnoepjes met een extra portie vlees? Happy Dog Meat Snack Lüneburger Heide is de ideale snack voor uw spijsverteringsgevoelige en veeleisende hond. De smakelijke snack met zacht gedroogd lamsvlees is een heerlijke traktatie voor volwassen honden van alle soorten en maten en is een perfecte aanvulling op droog of nat voer van Happy Dog. De praktische sluiting zorgt voor langdurige frisheid. De snacks zijn gemakkelijk te verdelen en daarom bijzonder geschikt bij het trainen met uw hond. Beloon je trouwe viervoeter wanneer hij iets goed heeft gedaan of zijn gedrag bijzonder positieve aandacht heeft gekregen.