Happy Dog Baby Starter –
High quality complete granular food for puppies in the weaning phase

Hier kunt u Happy Dog kopen


Hoe voer ik op een juiste wijze?

Samenstelling
Analytische bestanddelen
29%
Additieven
12000 I.E.
Voedingstabel

Hoe voer ik op een juiste wijze?

0,25 kg 20 g 10 g / 25 ml
0,5 kg 35 g 20 g / 45 ml
0,75 kg 45 g 25 g / 60 ml
1 kg 55 g 30 g / 75 ml
1,5 kg 75 g 40 g / 90 ml
2 kg 95 g 50 g / 120 ml
3 kg 125 g 60 g / 150 ml
4 kg 155 g 75 g / 180 ml


Expert:

Andrea Göbel

Dierenarts bij het Happy Dog Servicecenter

Wat zegt de expert
1 maatlepel houdt ongeveer 10g. Meng het granulaat met warm water (bij ongeveer 60 ° C) of puppy melk en laat even inwerken. De consistentie van het voedsel kan worden bijgesteld door de hoeveelheid water en de inweektijd. Weeg puppies regelmatig en neem de current ratio van de tafel. De bovenstaande bedragen kunnen worden verhoogd of verlaagd met maximaal 15% aan de specifieke behoeften van de individuele puppy's aan te passen. Zorg ervoor dat vers drinkwater is te allen tijde beschikbaar. (Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bij het voederen met puppy melk: 1 deel poeder + 3 delen water)

Onze Service:

Happy Dog Service Center
Mini Africa

Extra kleine brokken - voor kleine hondenrassen. Ideaal voor alle veeleisende kleine fijnproevers.

Mini Africa

Het bijzonder smakelijke super-premium-totaalvoer Happy Dog Mini Africa is ideaal voor alle veeleisende kleine fijnproevers, die het heel bijzondere zoeken of zeer kieskeurig zijn. Het is ook zeer geschikt voor gevoelige honden van kleine rassen met heel speciale behoeften: de combinatie van struisvogel en aardappelen maakt van Happy Dog Mini Africa een unieke receptuur.

Produkctdetails
Mini Adult

Voor alle volgroeide honden tot 10 kg met een normale energiebehoefte. Voor heel bijzondere fijnproevers. Optimale tandverzorging door geoptimaliseerde brok.

Mini Adult

Mini Adult hondenvoer voor kleine hondenrassen met een aangepaste brokvorm is ideaal voor alle volgroeide honden tot 10 kg. Met het unieke Happy Dog Natural Life Concept® van natuurlijke ingrediënten.

Produkctdetails
Mini Neuseeland

Extra kleine brokken - voor kleine hondenrassen. Het is ook zeer geschikt als bewuste voeding voor gevoelige honden van kleine rassen.

Mini Neuseeland

Het bijzonder smakelijke en uiterst goed te verdragen super-premium voer Happy Dog Mini Neuseeland bevat 21% lamsvlees en wordt verrijkt met het vlees van de kostbare Nieuw-Zeelandse groenlipmossel. De extra kleine brokken zijn ideaal voor alle kleine fijnproevers die het heel speciale zoeken of zeer kieskeurig zijn.

Produkctdetails