• Voor aandoeningen van het maagdarmkanaal
  • Voor gastritis / pancreatitis
  • Voor hyperlipidemie en leverlipidose
  • Voor vetverteringsstoornissen
  • Verminderd vetgehalte

Intestinal Low Fat

Vet-aanbevolen speciaal dieet

Happy Dog VET Intestinal Low Fat wordt gebruikt voor acute en chronische aandoeningen van het maagdarmkanaal en voor ontsteking van de pancreas. Omdat het zo gemakkelijk verteerbaar is, ondersteunt Happy Dog VET intestinaal low fat de opname van voedingsstoffen, vooral bij honden met vetverteringsstoornissen. Het belangrijkste kenmerk van dit dieet is het sterk verminderde energie- en vetgehalte dat effectief helpt om de belasting van het spijsverteringsstelsel te verminderen. Waardevolle voedingsvezel bevordert de groei van een optimaal evenwicht van de darmflora en stabiliseert de consistentie van de ontlasting. Sterk verteerbaar pluimvee-eiwit en licht verteerbare rijst en maïs zijn zacht voor het spijsverteringskanaal en ondersteunen het lichaam bij herstel.

Happy Dog VET Intestinal Low Fat kan worden gebruikt voor de volgende indicaties: pancreatitis / gastritis, leverlipidose / hyperlipidemie en eiwitverliesende enteropathie. Het lage vetgehalte van dit droge voedsel en zijn hoogwaardige eiwitten helpen de opname van voedingsstoffen te verbeteren en de darmstructuur te ondersteunen. Voedingsvezels helpen de consistentie van de ontlasting te stabiliseren en de darmflora te versterken.


Alleen beschikbaar op veterinair advies.

Dit voer wordt niet aanbevolen voor jonge dieren tot 6 maanden, drachtige of zogende teven of huisdieren met een nier- of leveraandoening.

Aanvullende opmerkingen:

* We raden u aan eerst een dierenarts te raadplegen voordat u met het eten begint.
* Voed het dieetvoedsel uitsluitend voor het beste effect. Bespreek eventuele aanvullende voedingsbehoeften met je dierenarts.
* De hoeveelheid voedsel moet worden aangepast aan het metabolisme van het individuele huisdier, dus het kan in de loop van de tijd nodig zijn om de hoeveelheid tot op zekere hoogte te verminderen of te verhogen.
* Aanbevolen lengte van het dieet: 3 tot 12 weken, of gedurende het hele leven in geval van chronische pancreas insufficiëntie
* Biedt verschillende kleine maaltijden per dag, tenzij anders aanbevolen door uw dierenarts
* Zorg ervoor dat te allen tijde vers water beschikbaar is.

Hier kunt u Happy Dog kopen


1 kg

10,99 €*

4 kg

31,99 €*

*Adviesprijs voor consumenten in Nederland, incl. 21% BTW

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Samenstelling
Pluimvee-eiwit **, rijstmeel, maïsmeel, havermout, maïs, vismeel, vleesmeel, gehydroliseerde lever, bietenmelassesnippers* (ontsuikerd), vet van pluimvee, zonnebloemolie, appelpulp * (0,5%), cellulose, natriumchloride, kaliumchloride, koolzaadolie; *) gedroogd; **) gedroogd, gedeeltelijk gehydrolyseerd.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 26.0%, ruw vet 7.0%, ruwe celstof 1.9%, ruwe as 6.5%, calcium 1.4%, natrium 0.9%, kalium 0.65%, magnesium 0.4%, fosfor 0.1%, chloride 0.85%, zwavel 0.45%, omega-6 vetzuren 2.0%, omega-3 vetzuren 0.2%
Additieven
Vitamins / kg: Vitamin A (3a672a) 12000 I.E., vitamin D3 (3a671) 1000 I.E., vitamin E (all rac-alpha-tocopheryl acetate 3a700) 75 mg, vitamin B1 (thiamine mononitrate 3a821) 4 mg, vitamin B2 (riboflavin) 6 mg, vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride 3a831) 4 mg, biotin (3a880) 575 mcg, calcium-d-pantothenate (3a841) 10 mg, niacin (3a314) 40 mg, vitamin B12 70 mcg, antioxidant; tocopherol-rich extracts from plant oils 1b306(i). Trace elements / kg: Iron (iron(II) sulphate; monohydrate 3b103) 105 mg, copper (copper(II) sulphate pentahydrate 3b405) 10 mg, zinc (zinc oxide 3b603) 125 mg, manganese (manganese(II) oxide; 3b502) 25 mg, iodine (calcium iodate; anhydrous 3b202) 1.5 mg, selenium (E8; sodium selenite) 0.15 mg
Voedingstabel

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Ideaal gewicht van volwassen hond in kg
Normale vereiste van volwassen hond
2 kg 48 g
3,5 kg 73 g
5 kg 95 g
7,5 kg 130 g
10 kg 160 g
15 kg 215 g
20 kg 265 g
25 kg 315 g
30 kg 360 g
35 kg 405 g
40 kg 450 g
45 kg 500 g
50 kg 530 g
60 kg 605 g
70 kg 680 g
80 kg 750 g

3 tot 12 weken, of het hele leven in geval van chronische pancreasinsufficiëntie. Bied meerdere kleine maaltijden per dag aan, tenzij anders wordt aanbevolen door uw dierenarts.

We raden u aan een dierenarts te raadplegen voordat u begint met het voeren van een dieetvoeding. Voed het voedsel uitsluitend voor het beste effect. Bespreek eventuele aanvullende voedingsbehoeften met uw dierenarts. De hoeveelheid voedsel moet worden aangepast aan het metabolisme van het individuele huisdier, dus het kan in de loop van de tijd nodig zijn om de hoeveelheid tot op zekere hoogte te verminderen of te verhogen. Zorg ervoor dat vers water altijd beschikbaar is.


Expert:

Andrea Göbel

Dierenarts bij het Happy Dog Servicecenter

Wat zegt de expert
dieet voeding is gericht op specifieke benodigdheden. Indien u uw hond verschillend voedsel of snacks wilt geven, adviseren wij dit eerst met de dierenarts te bespreken aangezien deze de effectiviteit van het dieet kunnen verminderen.

Onze Service:

Happy Dog Service Center
Intestinal

dieet voeding voor volwassen honden met acute en chronische gastro-intestinale aandoeningen.

Intestinal

Het makkelijk verteerbare voedsel heeft een laag vetgehalte wat de stress op het spijsverteringsstelsel verlaagt bij honden met acute en chronische gastro-intestinale ziekten en verbetert de opname van voedingsstoffen. Voedingsvezelfs stabiliseren de ontlasting en verbeteren de darmflora. Omdat er geen gluten of graan in dit product zitten, is het zelfs bruikbaar voor gevoelige honden.

Produkctdetails
Intestinal

dieet voeding voor volwassen honden met acute en chronische gastro-intestinale aandoeningen.

Intestinal

Het makkelijk verteerbare voedsel heeft een laag vetgehalte wat de stress op het spijsverteringsstelsel verlaagt bij honden met acute en chronische gastro-intestinale ziekten en verbetert de opname van voedingsstoffen. Voedingsvezelfs stabiliseren de ontlasting en verbeteren de darmflora. Omdat er geen gluten of graan in dit product zitten, is het zelfs bruikbaar voor gevoelige honden.

Produkctdetails

Happy Dog VET Intestinal laag vetgehalte

Bij acute en chronische aandoeningen van het maagdarmkanaal

Het Happy Dog VET-dieet Intestinaal laag vetgehalte wordt gekenmerkt door een aanzienlijk verminderd energie- en vetgehalte en draagt ​​dus op effectieve wijze bij tot de afvoer van het spijsverteringsstelsel. Dankzij de waardevolle toegevoegde voedingsvezels wordt de groei van een optimale darmflora bevorderd. Het goed verteerbare eiwit van pluimvee beschermt het spijsverteringskanaal. Happy Dog VET Intestinal Low Fat is ook ideaal voor het behandelen van stoornissen in het vetmetabolisme.