Het nieuwe Happy Dog Supreme Young Baby & Junior

In aanvulling op ons puppy voer voor kleine rassen, Happy Dog Mini Baby & Junior, zijn er nu drie nieuwe soorten voor puppy's van middelgrote en grote rassen. Het bijzondere aan dit voer: Onze unieke hartvormige brokken met een lus in het midden. Dankzij de buitengewone vorm zijn de brokken makkelijker te kauwen. Een beet is genoeg om een brokje te breken in verschillende delen, waardoor het makkelijker te verteren is. En wanneer de pup nog niet zo grondig kauwt? Geen probleem. Danzij het gat in het midden van het hartvormige brokje hebben de spijsverteringssappen in de maag veel meer oppervlakte dan bij conventionele brokken om het te makkelijk te verwerken. Ontdek de veranderingen in een oogopslag.

Happy Dog 2-fasen concept

Ook bij onze 3 nieuwe varianten komt ons 2-fasen concept weer terug. Dit betekent dat wij een product bieden voor puppy's vanaf 4 weken oud (tot ongeveer 6 maanden), maar ook een product voor jonge honden, welke na de tandenwissel aanbevolen word (ongeveer bij 7 maanden). Dit onderscheid is belangrijk: Puppy's van middelgrote en grote honden hebben meer energie en voedingsstoffen nodig als jonge honden. Het is belangrijk de hond voeding te geven wat past bij de leeftijd zodat het de juiste energie en voedingsstoffen inhoud heeft, waarmee een optimale groei word gewaarborgd.

Makkelijker te kauwen en te verteren.

 

 

Voor pups en jonge honden van middelgrote en grote rassen.

Vanaf nu verkrijgbaar – in drie heerlijke smaken!

Hartvormige brokken met lus: makkelijker te kauwen en te verteren.

Met ons nieuwe Supreme Young droogvoer biedt u uw pup of jonge hond alles wat hij nodig heeft. Heeft u vragen over het voeden van uw hond in het algemeen?  Dan kunt u meer informatie vinden bij het kopje Hondengids en dan het item Hond Voeding. Voor mensen die nieuw zijn met het verzorgen van puppy's, bieden wij ook uitgebreide informatie in onze Puppy Wereld.

Drie varianten voor elke smaak en elke behoefte

Met 5 geselecteerde eiwitten
Met voedzame mosselen uit Nieuw Zeeland
Glutenvrije ingrediënten

Zonder gevogelte: met lam en rijst
Met goed verteerbare rijst
Ook voor gevoelige pups/jonge honden

Met 5 geselecteerde eiwitten
Graanvrije ingrediënten
Ook voor gevoelige pups/jonge honden

Onze Happy Dog Supreme Young varianten bevorderen een evenwichtige voeding en zorgen voor een optimale ontwikkeling. Dit komt natuurlijk terug uit ons Natural Life Concept®. Zo zorgen wij ervoor dat uw pup of jonge hond volledig verzorgd word, waar uw hond van profiteert. Alle 3 de varianten worden in Duitsland onder strikte kwaliteitscontrole geproduceerd.

Vanaf ongeveer de 7e maand moet u uw hond van de Baby naar de Junior variant omzetten, om overtollig voeden te voorkomen. Zo krijgt uw viervoeter precies de juiste hoeveelheid energie en voedingsstoffen om gezond te groeien.

2-fase voeding voor puppy's van middelgrote en grote rassen

De eiwit- en energiebenodigdheiden bij grotere rassen is verschillend bij puppy's en jonge honden. Om leeftijdsafhankelijke groei te ondersteunen, heeft Happy Dog het 2-fasen concept ontwikkeld.

FASE 2
  • Happy Dog Junior vanaf de 6e levensmaand
  • Langzaam remmende groei ontwikkeling
FASE 1
  • Happy Dog Baby tot de 6e levensmaand
  • Snelle groei ontwikkeling

Verdere informatie over het 2-fasen concept

 

 

Zoek