Ons veelomvattende voordeelaanbiedingen voor hondenfokkers

De Happy Dog-service voor hondenfokkers

Als fokker weet u wat uw honden nodig hebben. Happy Dog is uw partner voor gezond hondenvoer, zodat uw rashonden volledig worden verzorgd en lang fit blijven. Op deze pagina geven wij u graag enig inzicht in de wijze waarop wij u als hondenfokker met bijzondere aanbiedingen rondom ons hoogwaardig hondenvoer ondersteunen. 

Schrijf u nu in op onze speciale nieuwsbrief voor hondenfokkers door op de webwinkel te registreren en het vinkje "Nieuwsbrief" aan te vinken! Hierin vindt u niet alleen veel informatie rondom gezond hondenvoer, maar ook bijzondere aanbiedingen voor hoogwaardig hondenvoer. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

 

 

Als nieuwe fokker van rashonden heeft u bij Happy Dog bovendien de mogelijkheid om een uniek kennismakingspakket met geweldige voermonsters van Happy Dog droogvoer te bestellen. Dit kan door middel van registreren op de webshop. Klik hier om naar de webshop te gaan. Wanneer u vragen over het voeren van uw rashonden of over onze producten hebt, staan onze experts van Happy Dogs Servicecenter graag voor u klaar.

Voordelen voor u - in een oogopslag

 • Fokker korting
  U krijgt exclusieve korting op Happy Dog producten
 • Folder Breeder's
  U ontvangt onze gedetailleerde fokker folder "van professionals voor professionals" met veel tips en gidsen over de voeding van uw viervoetige vrienden.
 • Startpakketten
  Natuurlijk zullen wij u voorzien van royale puppy startpakketten, gratis te geven aan de trotse kopers van uw pups.
 • Exclusieve fokker nieuws
  U ontvangt 4 maal per jaar de Happy Dog Fokker Nieuwsbrief, met de huidige aanbiedingen en actuele informatie.
 • Ondersteuning voor uw geplande evenementen
  Wij bieden individuele ondersteuning met evenementen voor uw organisatie op aanvraag (bijvoorbeeld in de vorm van prijzen, de concurrentie nummers en weergave mappen).
 • Registratie op de website van Happy Dog
  U heeft de mogelijkheid om te registreren met uw contactgegevens in onze directory of deskundigen. Klik hier om naar de Nederlandse winkel te gaan.

Ontdek meer over onze speciale tarieven, gratis monster dienst en speciale aanbiedingen. Als u geïnteresseerd bent in onze kwalitatief hoogwaardige producten en service van onze fokkers, kunt i gewoon een bericht met uw adres sturen naar:

Diervoeding Tak VOF
Julianaweg 11
4725 SG Wouwse Plantage


Tel. 0165 378391
Fax. 0165 378815

Zoek