Onze Happy Dog-service voor dierenartsen

De vele voordelen die wij dierenartsen en studenten diergeneeskunde bieden

Als dierenarts of student diergeneeskunde weet u wat honden nodig hebben. Happy Dog is uw partner voor gezond hondenvoer. Op deze pagina geven wij u graag enig inzicht in de wijze waarop wij u als dierenarts of student dierengeneeskunde met bijzondere aanbiedingen rondom ons hoogwaardig hondenvoer ondersteunen.
 
Naast een gratis advies van onze ervaren dierenarts Cornelia Günther, die vertrouwd is met het dagelijkse werk in de dierenartspraktijk, heeft u als dierenarts de mogelijkheid om een uniek kennismakingspakket met geweldige voermonsters van Happy Dog Droogvoer te bestellen.
 
Voor uw praktijk stellen wij u graag meer gratis proefverpakkingen van ons hoogwaardige hondenvoer ter beschikking. Wij bieden studenten Diergeneeskunde gunstige voorwaarden en speciaal gratis advies.

Hebt u vragen over onze speciale aanbiedingen voor dierenartsen en studenten diergeneeskunde of over onze producten? Onze experts van het Happy Dog Servicecenter staan graag voor u klaar.

Onze service voor diergeneeskundige professionals biedt uitvoerige informatie over ons assortiment en onze speciale producten voor diëtische doeleinden.

Lees meer over onze speciale voorwaarden, gratis proefverpakkingen en speciale aanbiedingen.

Diervoeding Tak VOF
Julianaweg 11
4725 SG Wouwse Plantage
Tel. 0165 378391
Fax. 0165 378815

Zoek