1.4 miljoen euro al gedoneerd!

Sinds Happy Dog Supreme Sensible Africa en Mini Africa in mei 2009 werden gelanceerd, heeft Happy Dog 2% van de verkoopprijs van elk verkochte zakken van Afrika  (1 kg en meer) aan de SOS Kinderdorp in Afrika geschonken. Begin 2019 waren de donaties van deze geweldige campagne al meer dan 1,4 miljoen euro.

Dus heel erg bedankt voor uw bijdrage aan dit zeer waardevolle doel.

Uw donaties ondersteunen momenteel dit project:

Met de steun van Happy Dog, de basisschool in Rutana, Burundi, is nu volledig opgewaardeerd, waardoor we door kunnen gaan naar ons volgende project: “Onderwijs voor een betere toekomst in Afrika ”.

Ongeveer 124 miljoen kinderen en jongeren in Afrika krijgen geen onderwijs door armoede en geweld. We willen deze situatie verbeteren door samen te werken met SOS Kinderdorp. In nauwe samenwerking met onderwijsinstanties, scholen en maatschappelijke organisaties willen we kinderen gratis toegang geven tot onderwijs van hoge kwaliteit. Een goede schoolopleiding is voor hen de enige weg naar een goed werkend leven. Wanneer u Happy Dog Africa en Mini Africa koopt, helpt u een aantal items te financieren:

 • Doorlopende kosten voor onderwijs en beroepsopleiding
 • Aankoop van educatief materiaal
 • Salarissen voor leraren
 • en nog veel meer

Happy Dog gebruikt deze donaties om gratis toegang tot onderwijs van hoge kwaliteit in Afrika te ondersteunen. Het doel is om jongeren de start te geven die ze nodig hebben om een zelfstandig leven te leiden.

Ook u kunt helpen

© SOS Kinderdorf International / Foto: Mats Hvalsengen

Ondersteun ook het initiatief "Toekomst voor Afrika" met de aanschaf van Happy Dog Supreme Sensible Africa!* 

 • Slechts één dierlijke proteïnebron
 • Aardappelen die geen gluten bevatten
 • Zonder granen 

* Happy Dog doneert maximaal € 1,30 van elke verkochte
Africa-verpakking (vanaf 1 kg)

Het Verband für das Deutsche Hundewesen (kortweg: VDH) is de belangrijkste belangenbehartiger van alle hondenbezitters in Duitsland - het eerste adres rondom het samenleven met honden, de hondensport en de hondenfokkerij.

Wij van Happy Dog werken nauw samen met de VDH en steunen met onze maatschappelijke betrokkenheid regelmatig acties en evenementen van de vereniging.

 

 

Begin juni vindt in heel Duitsland een dag voor de hond plaats. Deze dag wordt door honderden hondenverenigingen, dierenartspraktijken en vele andere organisaties uitbundig gevierd.

Als officiële VDH-partner steunt Happy Dog elk jaar de organisator bij hun evenementen door royaal bij te dragen aan de levering van proefverpakkingen, die onder alle deelnemers kunnen worden verdeeld.

In 2016 valt de dag van de hond op 5 juni.

 

 

“Milieubescherming is een belangrijk doel voor ons bedrijf. We willen vriendelijk zijn voor het milieu en het beschermen. Dit is onze toewijding aan toekomstige generaties mensen en dieren ”, legt Georg Müller, eigenaar en CEO van Happy Dog uit. 

Het is ons duidelijk wat we moeten doen:

 • Een deel van de elektriciteit die we gebruiken, wordt geproduceerd door onze eigen fotovoltaïsche Systemen Certificaat 2015 (PDF)>>
 • We nemen deel aan het dubbele systeem (Green Dot) waarmee we ons verbruik van CO2, ruwe olie, enz. kunnen verminderen.
 • Onze hightech productiefaciliteiten zijn vriendelijk voor het milieu en besparen zowel water als energie
 • Al onze doosverpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier
 • Tot 80% van onze grondstoffen komen uit de regio. Korte transportafstanden betekenen minder vervuiling.

Als pionier op het gebied van duurzaamheid werken we ook namens deze projecten:

We investeren in boomplantprojecten: Billion Tree Campaign
Sinds begin 2011 hebben we voor elk pakket dat we verzenden 5 cent geïnvesteerd in de herbeplanting van bossen. Hierdoor konden jaarlijks ongeveer 2500 bomen worden geplant. Een boom absorbeert ongeveer 10 kilo koolstofdioxide (CO2) per jaar.

Voor meer informatie, bezoek www.plant-for-the-planet.org.

Zoo Augsburg
Zoo Augsburg

Happy Dog is een van de hoofdsponsors van de Zoo Augsburg
Wij maken ons sterk voor het op diervriendelijke wijze houden van dieren en daarom ondersteunen wij Zoo Augsburg.

Om ervoor te zorgen dat dieren in de dierentuin diervriendelijk kunnen worden gehouden, moeten er veel maatregelen worden genomen: Optimaal ontworpen verblijven voor de dieren, bezig houden van de individuele diersoorten en een op het dier afgestemde voeding zijn slechts enkele kwesties die tegenwoordig op de agenda van de moderne zoo staan.
 
Om zulke maatregelen te kunnen financieren heeft de zoo financiële middelen van sponsors nodig.

Happy Dog steunt het programma "Dogs & Storks" en het vervolgprogramma "The Dog & Baby Connection" met het doel om de veiligheid van pasgeboren en kleine kinderen in huishoudens met een hond te verhogen en het aantal honden te verminderen die vanwege de gezinsuitbreiding worden weggedaan. Door middel van de steun van Happy Dog kunnen lezingen aan zwangere vrouwen met een hond gratis worden aangeboden.

De doelstellingen van het programma zijn:

 • de veiligheid van pasgeborenen in huishoudens met een hond verhogen;
 • voorlichting geven aan toekomstige of kersverse ouders om hun bedenkingen of twijfels weg te nemen;
 • het aantal honden te verminderen dat vanwege gezinsuitbreiding wordt weggedaan.
 • het steunen van gezinnen om een harmonisch leven met de baby en de hond te kunnen leiden.

Wat maakt "Honden en Ooievaars" en de follow-up-programma "The Dog & Baby Connection" uniek?Al hun inhoud zijn gebaseerd op wetenschappelijke analyse, gedragswetenschappen en moderne dierlijke opleiding, en met succes lopen met meer dan 130 trainers in Amerika, Australië, Azië en Europa.In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, worden de twee programma's gecoördineerd door Bina Lunzer, cert.CBST.Vindt u meer informatie over deze programma's op de websites:

www.familiemithund.info and www.familypaws.com

familiemithund.info

    Happy Dog ondersteunt actieve hondensportbeoefenaars uit vele disciplines. Bovendien worden onze hoogwaardige producten al enkele decennia door succesvolle fokkers aan
    hun honden gevoed. De producten leveren zo een waardevolle bijdrage aan de successen die wereldwijd tijdens belangrijkste wedstrijden en evenementen worden behaald.

 

 

Happy Dog supports Sled dogs
Sledehonden

Happy Dog geeft een brede ondersteuning aan sledehondenteams door bijvoorbeeld materialen en sponsorgelden ter beschikking te stellen. Wij ontwikkelen echter ook speciale soorten voer die ervoor zorgen dat de sledehonden optimaal kunnen presteren.

 

 

Youth team
Jeugdteam

Happy Dog stimuleert sinds jaar en dag maatschappelijk betrokken kinderen en jongeren die binnen de hondensport actief zijn. Ze zetten zich in binnen diverse disciplines - starten onder andere met Shelty's, retrievers of herdershonden als partner en nemen aan wereldkampioenschappen, de Duitse kampioenschappen en talrijke speciale evenementen deel.

We feed world champions
Wij voeren wereldkampioenen

Happy Dog-producten leveren bij de wereldwijd grootste rashondententoonstelling, de SV-Bundessiegerzuchtschau, de SV-Bundessiegerprüfung en andere nationale en internationale wedstrijden een waardevolle bijdrage aan de successen die de winnaars behalen.

Zoek