| Wereldwijde primeur: graanvrije voeding met Italiaanse kastanje

Voedselallergie komt ook bij honden regelmatig voor, een hond is dan overgevoelig voor een bepaald ingrediënt in het voer. Happy Dog heeft daarom de Sensible-lijn, voeding die bijzonder vriendelijk is voor de hondenmaag en -darm. Happy Dog introduceert in dit assortiment een nieuwe, unieke smaak: Piemonte. 

Wereldprimeur

Happy Dog Sensible Piemonte is een graanvrije voeding voor gevoelige en actieve honden met Italiaanse kastanje. Dit ingrediënt is een wereldprimeur en wordt gecombineerd met de licht verteerbare smaak van eend. De waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen en belangrijke omega-3 en omega-6 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Zonder granen en aardappel wordt deze nieuwe voeding door dierenartsen aanbevolen voor honden met voedselintolerantie.

Happy Dog Piemonte is ook verkrijgbaar in de Sensible Mini-lijn: geschikt voor gevoelige honden van kleine rassen. Beide variaties worden in Nederland gepresenteerd tijdens de Dibevo-Vakbeurs op 8 en 9 oktober 2017 en zijn vanaf dat moment leverbaar en verkrijgbaar via Happy Dog verkooppunten.

Terug
Zoek