| Verpakkingen Happy Dog Supreme Mini aangescherpt

Onlangs heeft Happy Dog een nieuwe productlijn gelanceerd voor de kleine hond. De verpakking van deze lijn, de Happy Dog Supreme Mini gaat in uiterlijk iets veranderen. De inhoud, productgegevens en prijzen van de producten blijven hetzelfde.

De super-premium kwaliteit van de mini-lijn is geschikt voor de meest kieskeurige kleine hondenrassen. Zo is er voor honden met een geringe energiebehoefte Mini Light, met slechts 7% vet. De Mini Senior is speciaal ontwikkeld voor oudere honden. Daarnaast wordt Mini Africa door dierenartsen aanbevolen bij voedingsintoleranties, zorgt Mini Irland optimaal voor huid en vacht en is Mini Neuseeland bijzonder vriendelijk voor maag en darm.

Naast deze vernieuwde lijn voor de kleine hond introduceerde Happy Dog begin dit jaar ook nieuwe verpakkingen voor de voeding. De uitstraling van deze verpakkingen wordt nu extra aangescherpt; het woord ‘mini’ wordt beter benadrukt. De zakken worden geleidelijk veranderd in de komende maanden.

 De 300 gr- en 1kg-verpakkingen van de mini-lijn behouden de uitschudklep aan de achterkant. Ook blijft de lijn 4 kg-verpakkingen bevatten.

Terug
Zoek