| Nu beschikbaar: agility parcours en ringafzetting van Happy Dog

De speciale agility wedstrijdbaan en ringafzetting van Happy Dog is vanaf nu beschikbaar voor verenigingen via Agility@Work. Door diverse verenigingen is het parcours inmiddels al naar tevredenheid gebruikt op diverse evenementen.

De wedstrijdbaan betreft een compleet parcours en bestaat onder meer uit hoogtesprongen, een wip, de slalom en een tunnel. Dankzij de ringafzetting, met het logo van Happy Dog, is het parcours uitermate geschikt voor evenementen van verenigingen. Ben Gräfe, van Agility@Work: “De baan heeft een professionele uitstraling, maar is bovenal gemaakt van solide materiaal waarbij de veiligheid van de honden voorop staat.”

Arian Tak, importeur van diervoeding Happy Dog is trots op de nieuwe baan: “Wij sponsoren al veel verenigingen die actief zijn in agility en flyball. Met deze wedstrijdbaan en ringafzetting maken we een evenement compleet!”

Diverse verenigingen, zoals KC Delft en de Duitse Herder Vereniging, hebben al gebruik gemaakt van het parcours of van de ringafzetting. Dit jaar wordt het agility materiaal veelvuldig ingezet, zoals deze zomer bij de Border Collie Classic in Uden.

Terug
Zoek