| Nieuwe smaken Happy Dog Mini

Nieuwe smaken Happy Dog Mini

Happy Dog introduceert twee nieuwe smaken in de productlijn voor kleine hondenrassen. Het Happy Dog Mini assortiment wordt uitgebreid met ‘Toscana’ en ‘Canada’. Deze populaire producten in de Happy Dog Sensible-lijn zijn nu speciaal afgestemd op de behoeften van gevoelige honden van kleine rassen.

 

De klassieke ingrediënten van de mediterrane keuken vormen een natuurlijke bescherming voor de kleine hond. Hierbij zijn vooral de kruiden, eend, zalm en de rode wijndruif van groot belang. Mini Toscana is zeer geschikt voor honden van kleine rassen met een lage energiebehoefte. Door het gereduceerde vetgehalte van 7,5% is het ook uitstekend geschikt voor gecastreerde dieren. Happy Dog Mini Canada is speciaal ontwikkeld voor actieve honden van kleine rassen en geschikt vanaf 8 maanden. Mini Canada is een graanvrije voeding, met zalm, konijn, lam en glutenvrije aardappelen.

 

Beide varianten bevatten het Happy Dog Natural Life Concept. De basis van gezond hondenvoer bestaat niet alleen uit vers vlees. Om de stofwisseling optimaal en op de soort afgestemd te kunnen ondersteunen, zijn natuurproducten met eigenschappen die de gezondheid stimuleren onvervangbaar. Happy Dog combineert al deze ingrediënten, zodat de hond alles krijgt wat goed is voor het gehele organisme – van een sterk immuunsysteem tot een gezonde vacht. De diervoeding wordt geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole.

 

Happy Dog Mini Toscana en Happy Dog Mini Canada zijn vanaf juli verkrijgbaar in verpakkingen van 300 gram, 1 kilo en 4 kilo.

Terug
Zoek