| Nieuwe smaak Happy Dog Sensible-lijn

Happy Dog Sensible Montana is de nieuwste smaak voor gevoelige honden van grote en kleine rassen. Voedselallergie komt ook bij honden regelmatig voor, een hond is dan overgevoelig voor een bepaald ingrediënt in het voer. Happy Dog heeft daarom de Sensible-lijn in het assortiment, voeding die bijzonder vriendelijk is voor de hondenmaag en -darm. 

Deze herfst voegt Happy Dog een nieuwe smaak toe aan deze populaire productreeks: Montana. Perfect om de smaakpapillen van honden te prikkelen! De graanvrije voeding bevat paardenvlees en is geschikt voor actieve, gevoelige honden of voor honden met een kieskeurige smaak. Happy Dog Montana combineert de licht verteerbare smaak van paard met aardappel en veel belangrijke omega-3 en omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Deze nieuwe voeding wordt door dierenartsen aanbevolen voor honden met voedselintolerantie. 

Montana is vanaf nu verkrijgbaar in verpakkingen van 300 gram, 1 kg, 4, kg en 10 kg. Ook beschikbaar in de Sensible Mini-lijn: geschikt voor gevoelige honden van kleine rassen.

Terug
Zoek