| Nieuw: Happy Dog Junior Graanvrij

Happy Dog Baby Graanvrij is voortaan ook verkrijgbaar voor oudere honden. Happy Dog introduceert: Junior Graanvrij, voor honden vanaf zeven maanden.

Happy Dog Junior Graanvrij is speciaal ontwikkeld als licht verteerbare voeding voor gevoelige jonge honden van middelgrote en grote rassen van 7 tot 18 maanden. De unieke ringvorm maakt de brok makkelijk te verteren.

Opvolger Baby Graanvrij

Junior Graanvrij is de perfecte opvolger van Happy Dog Baby Graanvrij, een uitgebalanceerde voeding voor puppy’s van middelgrote en grote rassen, dat vanaf de 4e week tot de zesde maand gevoerd kan worden. Hierna is het belangrijk dat de diervoeding voor de jonge hond een gematigd energie- en eiwitgehalte heeft, om een te snelle groei te voorkomen. De receptuur van Junior Graanvrij is hierop aangepast. Het op aardappel gebaseerde recept bevat vijf speciaal geselecteerde voedzame proteïnen voor een evenwichtige voeding.

Overstap naar Happy Dog Canada

De uitgebalanceerde en gevarieerde juniorvoeding bevat het unieke Happy Dog Natural Life Concept en is afgestemd naar het voorbeeld van de natuur. Geproduceerd in Duitsland onder strenge kwaliteitscontrole. Afhankelijk van het ras en het gewicht wordt de hond tussen de 12 en 18 maanden langzaam overgezet naar een Happy Dog Adult product, zoals Happy Dog Canada of Happy Dog Mini Canada voor kleine rassen.

Zowel Happy Dog Baby Graanvrij als Happy Dog Junior Graanvrij zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 10 kilo.

Het Happy Dog puppy- en juniorassortiment is verbeterd en bestaat uit diverse producten geschikt voor puppy’s en jonge honden tot de 18e maand:  

  • Mini Baby & Junior: natuurlijke diervoeding voor jonge honden van kleine rassen
  • Baby Original (verbeterd!) 
  • Baby Graanvrij: licht verteerbare voeding voor gevoelige pups van alle rassen vanaf de vierde week
  • Baby Lam en rijst (nieuwe smaak!) 
  • Junior Original (verbeterd!)
  • Junior Graanvrij (nieuw!): licht verteerbare voeding voor gevoelige jonge honden, van 7 tot 18 maanden
  • Junior Lam en rijst (nieuwe smaak!)
Terug
Zoek