| Happy Dog introduceert nieuwe smaak Sensible-lijn: Canada

Voedselallergie komt ook bij honden regelmatig voor, een hond is dan overgevoelig voor een bepaald ingrediënt in het voer. Happy Dog heeft daarom de Sensible-lijn in het assortiment, die bijzonder vriendelijk is voor de hondenmaag en -darm. De diervoeder voegt een nieuwe smaak toe aan deze reeks: Canada is een nieuwe graanvrije voeding voor gevoelige en actieve honden

Een graanvrij dieet is de beste keuze voor gevoelige honden. Happy Dog introduceerde daarom in 2009 al het eerste product in de Sensible-lijn. Africa werd het eerste struisvogel-aardappel product op de markt. Inmiddels bestaat de lijn uit diverse kwalitatief hoogwaardige graanvrije producten zoals Karbik, Irland, Neuseeland en Toscana.  Deze vijf specialiteiten van Happy Dog zijn niet alleen zeer smakelijk en gezond, maar bieden gericht oplossingen voor het bewust voeren van gevoelige honden. Hieraan wordt nu de smaak Canada toegevoegd.

De smaak Canada is specifiek ontwikkeld voor actieve, volwassen honden met een iets hogere energie. Het voer is ook ideaal voor gevoelige jonge honden, vanaf de leeftijd van 6 maanden. De complete voeding is gemaakt met fijne zalm, heerlijke konijn en lamsvlees aangevuld met glutenvrije aardappel.

De nieuwe smaak Canada wordt geproduceerd volgens het Happy Dog Natural Life Concept. De basis van gezond hondenvoer bestaat niet alleen uit vers vlees. Om de stofwisseling optimaal en op de soort afgestemd te kunnen ondersteunen, zijn natuurproducten met eigenschappen die de gezondheid stimuleren onvervangbaar. Happy Dog combineert al deze ingrediënten, zodat de hond alles krijgt wat goed is voor het gehele organisme – van een sterk immuunsysteem tot een gezonde vacht.

Happy Dog Supreme Sensible Canada is verkrijgbaar in verpakkingen van 300 gr, 1 kg, 4 kg en 12,5 kg. 

Terug
Zoek