| Happy Dog introduceert Baby Starter

Happy Dog introduceert een nieuw product voor de allerjongste honden: Baby Starter. De voeding is speciaal ontwikkeld voor pups van alle rassen in de speenfase. Baby Starter maakt de overgang van moedermelk naar vast voer voor puppy’s eenvoudiger.

 

Dankzij de fijne korrelstructuur van Baby Starter went de pup langzaam aan het eten van brokjes. Baby Starter is geschikt vanaf het moment dat de pup gaat spenen, rond de vierde week. Als de pup vijf of zes weken oud is, kan hij worden overgezet op de Happy Dog Baby voeding voor kleine, middelgrote of grote rassen.

 

Baby Starter is de beste basis voor een gezonde ontwikkeling van de pup. Het zeer fijne voer bevat gevogelte en zalm, evenals waardevolle Nieuw-Zeelandse mosselen en vormt daarmee een perfecte start voor een vitaal hondenleven. Alle puppy’s hebben tijdens de eerste maanden van hun leven een hogere behoefte aan eiwitten en vet. De receptuur voor  Happy Dog Baby Starter - ontwikkeld met dierenartsen - bevat daarom maar liefst 29% eiwit.

 

Baby Starter bevat:

  • Geen gluten
  • Geen melkproducten
  • Geen soja
  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

Voor een lang en tevreden hondenleven is voeding afgestemd op de verschillende levensfases en behoeften, essentieel. Happy Dog Baby Starter en de daaropvolgende lijn Baby en Junior geven de pup alles wat hij nodig heeft voor gezonde groei.

Happy Dog Baby Starter is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kilo en 4 kilo.

Terug
Zoek