| Gratis professionele foto van jouw huisdier op Animal Event

Breng tijdens Animal Event op 6, 7 en 8 mei een bezoek aan de stand van Happy Dog en Happy Cat. In samenwerking met Kynoweb kunnen bezoekers daar GRATIS een professionele foto van hun huisdier laten maken. De ervaren hondenfotograaf van Kynoweb legt iedere hond prachtig vast op de gevoelige plaat. De foto ontvangt de eigenaar direct per e-mail.

Op 6, 7 en 8 mei 2016 vindt de tiende editie van Animal Event plaats bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het grootste evenement voor dierenliefhebbers met demo’s en shows, telt ook een promodorp met zo’n 200 standhouders.

Gratis (portret)foto van jouw hond of kat!

Tijdens Animal Event ontvangen bezoekers van de stand van Happy Dog en Happy Cat vrijblijvend informatie over de natuurlijke natuurvoeding. Bezoekers maken er kennis met de nieuwe producten en profiteren van scherpe beursaanbiedingen. Dit jaar heeft Arian Tak, importeur van Happy Dog en Happy Cat echter iets speciaals in petto. “Dit jaar viert Animal Event een jubileum. In samenwerking met Kynoweb kunnen bezoekers daarom naast onze stand gratis een prachtige (portret)foto van hun hond of kat laten maken!”

Als ervaren fotograaf maakt Ernst von Scheven van Kynoweb al ruim 10 jaar professionele foto’s van honden. “Jaarlijks zijn wij te vinden op tientallen evenementen en hondenshows, daarnaast maken wij foto’s in onze fotostudio of op locatie. Wij werken snel en diervriendelijk, de reactie van de hond is voor ons essentieel. Maar uiteraard zijn op Animal Event ook andere huisdieren, zoals katten, welkom.”

De foto’s op Animal Event worden gemaakt in een professionele, witte studio-opstelling waardoor alle aandacht naar de hond gaat. De huisdiereigenaar ontvangt de foto die door Kynoweb gemaakt wordt direct in lage resolutie per e-mail. Ter plekke of naderhand kunnen bezoekers de foto nabestellen in hoge resolutie of als afdruk.

Maak kans op mooie prijzen!

Iedere dag zijn de gemaakte foto’s terug te vinden op de facebookpagina van Happy Dog en Happy Cat. Arian: “We roepen alle bezoekers op om hun foto te delen. De foto met de meeste likes en reacties wordt namelijk ‘dagwinnaar’, voor wie we een mooie prijs beschikbaar stellen: 4kg-verpakking voer van Happy Dog of Happy Cat. De foto die door onze jury wordt gekozen tot mooiste foto wint een goodie bag.”

De stands van Happy Dog en Kynoweb zijn te vinden op Royal Canin Beach.

Terug
Zoek