| Bezoek Happy Dog op Animal Event!

De twaalfde editie van Animal Event staat voor de deur. Breng op 4,5 en 6 mei 2018 een bezoek aan de stand van Happy Dog en Happy Cat en profiteer van mooie beursaanbiedingen. 

In het eerste weekend van mei vindt de twaalfde editie van Animal Event plaats bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het grootste evenement voor dierenliefhebbers met demo’s en shows, telt ook een promodorp met zo’n 200 standhouders.

Tijdens Animal Event ontvang je bij de stand van Happy Dog en Happy Cat vrijblijvend informatie over de natuurlijke natuurvoeding. Je maakt er kennis met de nieuwe producten en profiteert van scherpe beursaanbiedingen.

Daarnaast sponsort Happy Dog maar liefst twee sportieve hondenevents tijdens Animal Event. Naast de Dog Diving Wedstrijd zal er voor het eerst ook de Happy Dog Survival plaatsvinden. Een primeur! De organisatie is in handen van St. The Floaters uit Den Haag en K.C. Delft. Bij Dog Survival is het de bedoeling om samen met je hond, rennend of wandelend een parcours te af te leggen. Tijdens Animal Event is er een parcours uitgezet van ongeveer 3,5 kilometer, met daarin 10 tot 12 hindernissen welke door baas en hond afgelegd moeten worden.

Terug
Zoek